Guld til VAK. bokser til JM.

Viborg Atlet Klub deltog i weekenden ved de Jyske Ungdoms og Begyndermesterskaber i boksning i Århus/Hinnerup, hvor Michael Behnami fortsatte sin sejsstime, han mødte, i U17. bantamvægt finalen, en anden ubesejret bokser, Andrè Bennetsen fra Ansager BK.

Viborg Atlet Klub deltog i weekenden  ved de Jyske Ungdoms og Begyndermesterskaber i boksning i Århus/Hinnerup, hvor Michael Behnami fortsatte sin sejsstime,  han mødte, i U17. bantamvægt finalen, en anden ubesejret bokser,  Andrè Bennetsen fra Ansager BK.
Da jeg  tidligere havde set Ansager bokseren i aktion var vi fra starten af kampen, godt forberedte.  Vi havde aftalt at der skulle lægges lidt pres på Andrè så han ville flytte vægten over på bagerste ben og dermed miste muligheden for at angribe helt så hurtigt som han ellers plejer. Det lykkedes Michael i en et vist omfang at gennemføre denne taktik og holde presset på Ansager bokseren, således denne nu ikke længere er ubesejret. Michael vinder kampen sikkert med point 9-3 men bagefter indrømmede han dog at det havde været lidt hårdt.
Da Michael kom hjem til Viborg efter mesterskaberne sendte han mig en SMS, hvad der står i den fortæller jeg ikke J men der var en vis grad af ”tak for hjælpen træner” J

Planerne for Michael  er nu at tilmelde ham til U17.Dm. og i mellemtiden måske at finde en mere rutineret, og på papiret stærkere modstander til ham. Michael har indtil nu, været relativt suveren i hans kampe og i de turneringer han har deltaget i, så der kan nok snart være brug for at lægge overliggeren lidt højere end normalt for en bokser med hans rutine. Men det er også svært for mig  når jeg nu engang er en af de lidt ”pylrede” trænere.

Ved Jm. for senior-begyndere deltog i weekenden Claus Poulsen for VAK. I hans semifinale mødte han Jesper H Sørensen fra Kolding IF. En pænt bokset, og meget lige kamp, hvor Claus fører stort set hele kampen, men en point/computer-”finurlighed” giver desværre, for os, til aller sidst Kolding bokseren sejren. Jeg ser efter kampen den computerbaserede dommerseddel, og ærger mig nu endnu mere over hvor usædvanlig tæt kampen var på at vende til vores fordel. Kolding bokseren var en teknisk dygtig bokser, og han ender da også med at vinde finalen og mesterskabet., men jeg har allerede forespurgt Kolding om en revance, og det vil de lige tænke over og vende tilbage.

Mvh.
 Træner Finn Laumann.