Viborg bokser blev kåret til stævnets bedste bokser

Lørdag aften boksede Rikke Holm Pedersen fra Viborg Atlet Klub ved et stævne i Horsens, her mødte hun den tidligere jyske og danske U19 mester Jette Laursen fra den arrangerende klub.

Lørdag aften boksede Rikke Holm Pedersen fra Viborg Atlet Klub ved et stævne i Horsens, her mødte hun den tidligere jyske og danske U19 mester Jette Laursen fra den arrangerende klub.

Rikke boksede en flot kamp, specielt i den sidste del af kampen, fik vi fulkommen styr på Horsens bokserens lange angreb og lange serier. Jeg (Finn Laumann) havde tidligere set Horsens bokseren i aktion, og viste at hun teknisk var en god bokser, med en vis hurtighed i handskerne. Et par gange i den første del af kampen blev Rikke fanget lidt af sin modstander, men som kampen skred frem og specielt sidst i kampen kom Rikke flot rundt om Jette Laursen og ramte præcist med både sin førerhånd og slaghånd.

Rikke vinder kampen med alle dommerstemmerne og jeg så at par af dommersedlerne efter kampen, og der vinder Rikke stort på den individuelle dommerseddel.


Ekstra pokal.
Det var et godt stævne med flere gode kampe og flere gode boksere, men Rikke overstrålede det hele med sin tekniske og taktiske boksning, og umiddelbart efter stævnets afslutning blev Rikke kaldt op i ringen, hvor hun modtog pokalen for stævnets bedste bokser. Det kører for mig nu ! (Rikke Holm Pedersen) alle mine kampe i denne sæson er vundet, jeg vinder over modstandere jeg aldrig tidligere ville kunne vinde over, det er bare dejligt.


Viborg AKs Claus Poulsen sejrede også i weekenden.
Ved et stævne i Give fredag aften vandt letweltervægteren Claus Poulsen en sejr, med alle dommerstemmer, over Anders Poulsen fra Ribe. Det var en kamp mellem to boksere der begge er tilmeldt De jyske mesterskaber for begyndere den kommende weekend. Claus kunne jo lige så godt vise, hvem der er stærkest inden de to måske trækker hinanden til Begynder JM.

Vi glæder os i Viborg Atlet Klub.
Vi glæder os til de kommende U17 mesterskaber, hvor vi har ubesejrede Michael Benahmi med i bantamvægt, og Claus Poulsen med i Begynder/elite letweltwervægt.
Vi glæder os også over den ros vi har fået fra mange steder i bokseverdenen for de gode kampe og flotte hjemmestævne vi afholdte i sidste weekend. Sidste men ikke mindst glæder vi os over alle vores mange flotte sejre indtil nu, i den sæson.

Mvh. Træner Finn Laumann